Strokovnjaki so si enotni, da je zgodnje učenje tujega jezika izjemno učinkovito, obenem pa otroci usvajajo jezik z lahkoto. Pri nas se nemščine učimo na igriv, sproščen in zabaven način, ki otrokom omogoča hitro napredovanje in vzbudi zanimanje za jezik.


Otroške tečaje izvajamo po mednarodno priznanem didaktičnem programu »Hans Hase«, ki ga je izdelal Goethe inštitut iz Budimpešte in je v Evropi doživel odličen odziv. 


V center dogajanja je postavljen zajček Hans, ki otrokom pripoveduje zanimive zgodbe, okoli katerih razvijamo besedišče in stavčne strukture. Otroci se tako učijo nemščine preko igre, pesmic, pravljic, s pomočjo slikovnih in drugih didaktičnih materialov. 

Na jezikovnih tečajih Micero otroci jezik osvajajo zgolj intuitivno, to je s posnemanjem, sklepanjem, ugotavljanjem, poslušanjem in preizkušanjem v različnih situacijah; ravno tako kot se učijo svojega maternega jezika.


Vsebine posredujemo izključno skozi igro in na spontan način. Na urah uporabljamo ogromno didaktičnih pripomočkov, kot so igra Spomin, prepevanje pesmic, učenje izštevank, reševanje delovnih listov za otroke, gledanje risank, pripovedovanje zgodbic. Poudarek je na slikovnem gradivu in komunikaciji. Otroci spoznajo z osnovnim besediščem in osnovnimi slovničnimi strukturami. 


Tečaj je popolnoma prilagojen otrokovim potrebam, njegovim željam in željam staršev. Ključni cilj, ki ga zasledujemo pa je, da se otrok na urah počuti prijetno, prilagodi svoj govorni aparat in s tem pridobi idealno izgovarjavo ter vzljubi jezik.  


Vabljeni k vpisu vaših otrok!


Za vas smo pripravili:

  • Igralne urice v nemščini
  • Pravljične urice v nemščini
  • Tečaje nemščine za osnovnošolske otroke 
  • Jezikovne počitnice in izlete
  • Praznovanje rojstnega dne po nemško
  • Tematske delavnice v nemščini
Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri