Imate poslovne partnerje iz Nemčije ali Avstrije? So morda njihova podjetja vključena v vašo lastniško strukturo? Se vam ponuja priložnost, da s katerim podjetjem iz tega prostora sklenete nov posel?

Sporazumevanje z vašimi poslovnimi partnerji v njihovem jeziku ter poznavanje njihove kulture lahko predstavlja ključ do vašega uspeha. 


Ker pa ima vaše podjetje specifične potrebe, bomo za vas po opravljenem svetovalnem pogovoru pripravili tečaj »po meri«, ki je:
 

  • popolnoma prilagojen področju dela vašega podjetja,
  • zasnovan na predhodnemu znanju udeležencev,
  • vsebine so prilagojene temu, kar potrebujete pri svojem delu,
  • poudarek na tistih govornih in pisnih situacijah, ki jih dejansko potrebujete,
  • tečaji so orientirani na znanje in sposobnost samostojne komunikacije,
  • redno vas obveščamo o napredku in prisotnosti udeležencev na tečaju.Pred pričetkom tečaja opravimo testiranje, na osnovi katerega določimo stopnjo znanja vaših zaposlenih in oblikujemo homogene skupine.


Pokličite nas na 070 149 879 ali pošljite mail na lili.roushlastan@tecajinemscine.com in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja!

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri