Tečaj nemščine preko Skypa? Zakaj pa ne! 

Velikokrat se zgodi, da bi si želeli učiti nemščine, vendar nam termin skupinskih tečajev, ki navadno potekajo dvakrat tedensko v poznih popoldanskih urah ne odgovarja in se zato zanj ne odločimo oz. si rečemo, da se bomo vpisali v naslednjem semestru, a se tudi takrat ponovno soočamo z enako težav.

Zato ni presenečenje, da je individualni Skype tečaj hitro postal veliki hit naše ponudbe in da se zanj odloča vedno večje število tečajnikov, saj omogoča veliko manevrskega prostora glede termina izvedbe tečaja ter vsebinskega prilagajanja pouka potrebam posameznega tečajnika. Glavna prednost tečaja pa je vsekakor ta, da usvojite cca. tretjino več snovi v istem času, kot v skupinskem tečaju.

Najpogostejši vprašanji, ki nam ju vsak bodoči tečajnik postavi sta: »Kaj potrebujem za Skype tečaj?« in »Kako pravzaprav predavatelj podaja snov, če pa nima table?«. Torej, za Skype tečaj potrebujete računalnik, na katerega naložite brezplačen program Skype in miren kotiček, kjer vas med tečajem ne bo nihče motil.

Kako pa sam tečaj poteka? Med tečajem imate pred seboj gradivo, ki ste ga predhodno prejeli po pošti (učbenik ali skripto), vse ostalo pa poteka preko računalnika. Za verbalno komunikacijo, kot rečeno uporabljamo program Skype, za pisno komunikacijo pa virtualno tablo, do katere dostopate tako vi kot predavatelj. S pomočjo virtualne table predavatelj podaja snov na enak način kot v klasični učilnici, obenem pa ima pregled nad vsem kar zapišete. Vsa korespondenca virtualne table se na koncu ure shrani v dokument, ki si ga lahko po želji natisnete. Slušni del tečaja poteka s pomočjo Dropboxa, preko katerega dostopate do posnetkov. Še ena prednost dela preko računalnika je ta, da imate lahko odprt elektronski slovar in druge pripomočke, ki vam pridejo prav pri učenju jezika.

Učenje nemščine preko Skypa je idealna rešitev za vse, ki si želite v najkrajšem času pridobiti največ znanja, vendar nimate časa obiskovati klasičnega jezikovnega tečaja. S Skype tečajem se lahko učite nemščine iz udobja vašega naslonjača, med malico v službi ali na službenem potovanju.

Prednosti Skype tečaja:

  • prihranite čas, saj tečaj lahko obiskujete kjerkoli,
  • program je prilagojen vašim željam in potrebam,
  • individualni pristop, 
  • cenovno ugodnejši,
  • začetek po dogovoru.

Za dodatne informacije nas pokličite na 070 149 879 ali pošljite mail na lili.roushlastan@tecajinemscine.com in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja!

 

 

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri