Želite nadaljevati študij ali karierno pot v tujini vendar za to potrebujete mednarodno priznan certifikat iz nemškega jezika?

Certifikat iz nemščine boste opravljali na Goethe Inštitutu v Ljubljani, mi pa vas bomo na izpit temeljito pripravili. 


Kaj zajemajo priprave na izpit?

  • Kakovostno podajanje snovi,
  • pregled in ponovitev slovničnih struktur in besedišča,
  • dostop do izpitnega gradiva in izpitnih pol iz predhodnih testiranj,
  • predstavitev poteka izpita (sestava izpita in tipi nalog),
  • posebno pozornost bomo namenili pripravam na ustni in slušni del izpita,
  • priprava na pisni sestavek.Priprave na certifikat potekajo v 2 delih:

  • v 1. delu bomo ponovili, utrdili in razširili besedišče in slovnične strukture ter utrjevali bralno razumevanje (aktualni članki) in konverzacijo;
  • v 2. delu bomo reševali izpitne pole in utrjevali tista področja, kjer se pojavljajo težave. Razvijali bomo naslednje kompetenca: bralno, slušno, pisno in govorno.Pri urah bomo simulirali celotni potek izpita, predvsem bo poudarek na slušnem in ustnem delu, reševali bomo izpitne pole, ponovila pa se bo tudi slovnica in predpisano besedišče. Na koncu tečaja bomo opravili demo izpit, na katerem bo prisotna tudi naša Jasmina, ki je uradna izpraševalka Goethe inštituta. Izpit opravljate nato na Goethe inštitutu ob predpisanem roku.


Pred odločitvijo za posamezni certifikat opravite svetovalni pogovor, na osnovi katerega vam priporočimo najhitrejšo pot do izbranega izpita. 

Za dodatne informacije nas pokličite na 070 149-879 ali pošljite mail na lili.roushlastan@tecajinemscine.com in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja!

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri