Moja poslovna pot se je začela jeseni leta 2010. V poplavi jezikovnih šol in inštruktorjev sem iskala svoje mesto in ga našla v specializaciji na nemščino. Vsi so rekli, da to ne gre, ker imajo vse druge šole v ponudbi več jezikov. Meni se je zdelo, da lahko le na ta način stojim za svojim delom, razvijam svoje metode in ponudim strankam najkakovostnejše storitve. 

Kmalu se je Micero tim začel širiti. Najprej so se mi pridružile sošolke iz časa študija germanistike, danes pa jezikovna šola Micero ni več samo Jasmina Miklič s.p., ampak zavod s stalnim timom predavateljic, germanistk Filozofske fakultete, s katerimi skupaj razvijamo nove metode poučevanja in utrjujemo svoj položaj na trgu. Iz meseca je naš team pestrejši. Svoje metode in primere dobre prakse postopoma prenašamo še na druge jezike, kot so angleščina, ruščina, italijanščina ipd. 

Naša prednost je prilagodljivost in individualni pristop s čimer zagotovimo, da vsak tečajnik najde svoj način učenja, ki mu ustreza. 

Jasmina Miklič, direktorica

 


»Vrhovna veščina učitelja je prebuditi veselje do ustvarjalnega izražanja in znanja.« - Albert Einstein

Rada poučujem vse starostne skupine od najmlajših do tistih malo manj mladih. Vedno znova poskušam nadgrajevati in odkrivati nove učne metode in sredstva. Najraje pa vidim, da so moji učenci sproščeni, se zabavajo in uživajo v procesu učenja, saj menim, da je pot do znanja enako pomembna kot so cilji.

Nina Strašek, predavateljica nemščine

 

Sem predavateljica, ki v svoji  dolgoletni praksi na področju poučevanja nemškega jezika z veseljem  odkriva, da smo odrasli  še vedno otroci, polni veselja, igrivosti , navihanosti , spontanosti,... Le obdani z lupino, ki komaj čaka, da jo nekdo razbije. Imamo nenehno željo po odkrivanju nečesa novega.

Privabiti ljudem nasmeh na obraz, se z njimi učiti, je tisto, kar te izpopolnjuje.

Učenje je kot glasba.  Vsak posameznik s svojo melodijo, barvo glasu in intonacijo prispeva k temu, da nastane simfonija, ki nikoli ne izzveni. Simfonija,  ki te spremlja na vsakem koraku.

Lili Rous Hlastan, predavateljica nemščineSo rekli, da se moram predstaviti in opisati svoje predavateljske veščine. Hja, to pa ni tako lahko, kot se zdi in če sem odkrita, še kar ne vem, kaj bi naj pod to rubriko napisala. Hm, zakaj sem jaz tista učiteljica, ki jo rabite? Zato, ker bo z mano učenje zabavno, a učinkovito, prijetno, a naporno in zahtevno, a ne stresno. Pri meni se izogibamo uporabi slovenskega jezika in zato dobite poskakujočo, risajočo in krilajočo predavateljico, ob kateri se na uri ne boste le enkrat, temveč večkrat nasmejali. Če želite nov izziv in tečaj nemščine, pri katerem se ne podredimo slovenščini, se velikokrat nagradimo, nasmejimo in tudi "svašta" naučimo, sem jaz prava za vas. In ne pozabite, da "bei mir macht Deutsch Spaß".

Maja Kavčič,  predavateljica nemščine

 

Poučevanje mi je vsakič znova izziv, saj se prilagajam posameznikom in njihovim željam. Rada imam nove izzive in občutek, ko nekoga nekaj novega naučim.

Žana Zupančič, predavateljica nemščine

 

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri