Activity Spiel
Wortschatz Spiel

Bodite kreativni in izkoristite deževne vikende za igro v nemškem jeziku! :)

Izdelajte svojo igro »Activity« in si tako razširite besedišče in znanje na igriv način s pantomimo, risanjem in razlaganjem besed in pojmov ali pa zabavajte svoje otroke.

Kopirajte predlogo za igralno ploščo in kartončke.

Z pomeni Zeichnen/risanje

P pomeni Pantomime/pantomima

E pomeni Erzählen/razlaga

Predlogo za kopirnje najdete na povezavi : http://www.pantomime-popkultur.de/wp-content/uploads/2011/02/Activity-Spiel-komplett.pdf

Barvna predloga za igralno ploščo: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxpa3RqZXpha29ufGd4OjJiNjNkMDYzYTlmYzc4N2Y

Navodila/Anleitung: 

- v nemščini: http://www.pantomime-popkultur.de/2011/02/activity-spiel-anleitung-begriffe-und-spielfeld/

- v slovenščini:  http://www2.arnes.si/~usajk/ ali https://sites.google.com/site/iktjezakon/ikt/predstavitve/activity---igra-verbalne-in-neverbalne-komunikacije

O PRISPEVKU

Izdelajte si svojo "Activity" igro in vadite nemško besedišče na igriv način s pantomimo(P)risanjem(Z) in razlaganjem besed(E) ali pa se igrajte s svojimi otroki..

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri