Igralne urice za otroke 3 - 6 let

Če se učenja tujega jezika v zgodnjem otroštvu lotimo v ustreznih pogojih in pravimi načini dela, je uspeh zagotovljen. Otrokovi možgani so namreč še zelo prožni. Otrok doživlja učenje, stik z novim jezikom kot izziv, kot prijetno doživetje - boljše motivacije za delo in uspeh si ne moremo želeti!

Otroške tečaje izvajamo po mednarodno priznanem didaktičnem programu »Hans Hase«, ki ga je izdelal Goethe inštitut iz Budimpešte in je v Evropi doživel odličen odziv. V center dogajanja je postavljen zajček Hans, ki otrokom pripoveduje zanimive zgodbice, okoli katerih razvijamo besedišče in stavčne strukture. Otroci se tako učijo nemščine preko igre, pesmic, pravljic, s pomočjo slikovnih in drugih didaktičnih materialov.

Več si lahko preberete tukaj http://www.tecajinemscine.com/termini-tecajev/22/Igralne-urice-za-otroke-3---6-let in na http://www.tecajinemscine.com/tecaji/6/Otroski-tecaji.
 

Pridružite se nam in vstopite v čudoviti svet nemščine. 

Z igralnimi uricami bomo pričeli takoj, ko prejmemo zadostno število prijav (4 prijave +), stopnja predznanja ni važna.

Termin: TOREK 18:00 – 18:45

Cena tečaja: 199€ za 20h

Pokličite nas na 070 149 879 ali pošljite mail na zavod@micero.si in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

04. november 2016
O BLOGU

Prisrčno vabljeni k vpisu vaših malčkov v igralne urice, kjer se z izkušenimi in kreativnimi učiteljicami učimo nemščine na igriv, sproščen in ustvarjalen način, ki otrokom omogoča hitro napredovanje in vzbudi zanimanje za jezik...

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri