Herbstliche Bastelideen

Jesenske ideje za izdelovanje!

Na naših otroških tečajih smo vedno zelo ustvarjalni in iznajdljivi, zato izdelujemo vsako jesen kaj posebno zanimivega in posrečeno grozljivega. Pri poučevanju izdelovanje ni samo sebi namen, ampak služi razvijanju ročnih spretnosti in ustvarjalnosti, saj lahko otroci izdelkom vedno dodajo svoj unikaten pečat. K sreči pa se dandanes za nas odrasle z malo manj domišljije najde ogromno domiselnih idej na spletu. Da pa bi vam olajšali brskanje, smo za vas pripravili seznam spletnih strani s preprostimi idejami za jesensko izdelovanje. Na spodnjih povezavah najdete navodila(Einleitung) in predloge za kopiranje(Bastelvorlagen) za raznovrstne jesenske motive, od buč(Kürbise), netopirjev(Fledermäuse), duhcev(Geister, Gespenster), lučk(Laternen) do mask(Masken) in okraskov(Dekoration). 

Viel Spaß beim basteln! :)

- Jesen in Halloween:

http://www.besserbasteln.de/Basteln/Eventbasteln/basteln_herbst_und_halloween.html

Netopirske maske: http://www.besserbasteln.de/Basteln/Eventbasteln/Basteln%20Herbst%20und%20Halloween/fledermausmaske.html  (Predloga: http://www.besserbasteln.de/Bastelvorlage_Fledermausmaske.pdf)

Duhci: http://www.besserbasteln.de/Basteln/Eventbasteln/Basteln%20Herbst%20und%20Halloween/taschentuch_geist.html

Ježek: http://www.besserbasteln.de/Basteln/Eventbasteln/Basteln%20Herbst%20und%20Halloween/igel_aus_tonpapier.html 

(Predloga: http://www.besserbasteln.de/Kostenlose_Bastelvorlage_Herbst_-_Igel_-grob-_mit_Blattern.pdf)

- Halloween-Spezial:

http://www.kidsweb.de/halloween_spezial/halloween_spezial.html

Hiša strahov: http://www.kidsweb.de/schule/kidsweb_spezial/kuerbis_spezial/geisterhaus_basteln.html (Predloga:http://www.kidsweb.de/schule/kidsweb_spezial/kuerbis_spezial/geisterhaus_basteln.pdf )

- Papirnate buče:

http://papierhandwerk.blogspot.si/2011/10/halloween-woche-tag-6.html 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=RZDlFbBJFQM

- Laterna

http://www.familie.de/diy/halloween-laterne-basteln-539815.html 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yTYbxvCBO4Q

- Jesensko sadje: 

http://bastelnmitkids.de/birne-apfel-kuerbis-basteln/

- Halloween:

http://bastelnmitkids.de/halloween-basteln-mit-kindern/

- Jesen in Halloween:

http://www.bastelideen.info/html/herbstbasteln_halloween.html

- Dekoracija:

http://archzine.net/feste/halloween/25-verbluffende-halloween-deko-ideen/

 

 

31. oktober 2016
O BLOGU

Jesenske ideje za izdelovanje!

Na naših otroških tečajih smo vedno zelo kreativni in iznajdljivi, zato izdelujemo vsako jesen kaj posebno zanimivega in posrečeno grozljivega...

 

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri