V času koronavirusa vam nudimo 10% POPUST na vse Skype tečaje nemškega jezika.

14. april 2020

Ne veste, kakšno voščilo napisati vašim nemško govorečim sorodnikom in poslovnim partnerjem...

23. december 2019

Sem zajček Hans Hase in vas tudi letos z veseljem pričakujem na nemških uricah. Nov termin začetka je 04.11.2019 ob 17:00. Prisrčno vabljeni!

30. avgust 2019

Z igro v svet z zajčkom Hansom v nemškem jeziku...

10. september 2018

Več na http://www.tecajinemscine.com/tecaji/5/Tecaji-za-podjetja

05. september 2018

Frohes Fest, schöne Feiertage...

19. december 2017
Neujahrswünsche und -grüße!
20. december 2016

Tudi na letošnjem Liffe-u si lahko od 9.11. do 20.11. ogledate nemško govoreče filme... 

10. november 2016

Prisrčno vabljeni k vpisu vaših malčkov v igralne urice, kjer se z izkušenimi in kreativnimi učiteljicami učimo nemščine na igriv, sproščen in ustvarjalen način, ki otrokom omogoča hitro napredovanje in vzbudi zanimanje za jezik...

04. november 2016

Jesenske ideje za izdelovanje!

Na naših otroških tečajih smo vedno zelo kreativni in iznajdljivi, zato izdelujemo vsako jesen kaj posebno zanimivega in posrečeno grozljivega...

 

31. oktober 2016

Kateri dan je danes? 

Na spodnji povezavi najdete vse o "današnjem" dnevu v nemškem jeziku!

https://welcher-tag-ist-heute.org/

26. oktober 2016

Seznam 30 nemških filmov, ki jih morate videti!

12. oktober 2016

Dnevi nemškega filma 2016 v Slovenski kinoteki od 4. - 29.10.2016

 

03. oktober 2016

Tako smo včeraj zaključili letošnji sklop igralnih uric v nemščini. Otroci so z učiteljicami Nino, Majo in Žano za starše pripravili kratko predstavo in pokazali kaj vse smo se preko igre naučili v letošnjem šolskem letu.
 
Nemščine se bomo učili tudi poleti. V kolikor pa boste poletje preživeli na morju, se nam lahko ponovno pridružite jeseni.
 
Skupaj z našimi izkušenimi in energičnimi učiteljicami ter zajčkom Hansom se bomo učili nemščine na igriv, sproščen in zabaven način, ki otrokom omogoča hitro napredovanje in vzbudi zanimanje za jezik. 
 
Vabljeni, da se nam pridružite! :)

18. junij 2015
Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri