Pogoji in varnost
Pogoji plačila


Plačilo preko spletne banke ali UPN obrazca

Izbran tečaj lahko na vaši spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun zavoda Micero – Zavod za napredno učenje na
TRR SI56 1010 0005 4523 792 (BANKA KOPER d.d.). Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate izpolnjeno vpisnico. Predračun lahko poravnate tudi preko UPN obrazca na banki ali pošti.


Plačilo na obroke

Možno je plačilo preko pogodbe na 3 obroke ali več brez obresti. Ob oddaji prijavnice poleg ostalih podatkov navedete način obročnega plačila in vašo davčno številko. Na podlagi tega vam sestavimo ponudbo, na kateri znesek razdelimo na 3 obroke (na vaši željo in v kolikor je to mogoče tudi na več obrokov). Prvi obrok poravnate ob začetku tečaja, ostale obroke poravnate mesečno preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko spletne banke.


Plačilo z darilnim bonom                                                                                                                                             


Bon unovčite tako, da pri oddaji vpisnice navedete zaporedno številko in vrednost darilnega bona. Hkrati lahko uporabite več različnih bonov, a le v enkratnem znesku. Če vrednost nakupa presega vrednost bona, razliko doplačate. V kolikor vrednost bona presega vrednost nakupa, denarja ne vračamo. Datum veljavnosti bona je naveden na bonu. Veljavnosti bona ni mogoče podaljšati.                                


Cene jezikovnih tečajev

Cene jezikovnih tečajev so v evrih (EUR). Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, akcijske ponudbe ...) na dan oddaje vpisnice. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu.

 

 

Akcije in popusti

 

ŠTUDENTSKI PAKET

Se odpravljaš na študijsko izmenjavo v Avstrijo ali Nemčijo?
Zaključuješ študij in se spogleduješ z delom v tujini?
Potrebuješ mednarodno priznan certifikat nemškega jezika?


Izkoristi NAJUGODNEJŠO ponudbo v Ljubljani za študente in se VPIŠI že danes!

*Tečaj se izpelje ob prijavi 5 ali več tečajnikov.

30-urni tečaj nemščine za samo 144 EUR
51-urni tečaj nemščine za samo 244 EUR
60-urni tečaj nemščine za samo 288 EUR


Ne veste kateri tečaj je pravi za vas? Pokličite nas na 070 149-879 ali pošljite mail na lili.roushlastan@tecajinemscine.com in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja!

 

Pravna obvestila


Materialne avtorske pravice

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je Micero – Zavod za napredno učenje nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, avdio-video posnetki, računalniški programi) objavljenimi na www.tecajinemscine.com. To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja s strani Micero – Zavod za napredno učenje prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

Z zakonom (ZASP, členi  48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela. ZASP (člen 50) dovoljuje tudi uporabo in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno uporabo.


(Ne)spoštovanje določb iz Pravnega obvestila

Micero – Zavod za napredno učenje in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih straneh, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava.

V nasprotnem primeru bodo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.


Odgovornost Micero – Zavod za napredno učenje

Podjetje se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbelo za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnih straneh.

Micero – Zavod za napredno učenje ne izključuje možnosti za pojavo napak med objavljenimi vsebinami. Informacije, posredovane preko tega spletnega mesta so tako zgolj informativne narave, saj podjetje ne more prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost.

 

 

Izjava o varnosti podatkov


Namen shranjevanja osebnih podatkov

Upravitelj spletne strani, Micero – Zavod za napredno učenje, zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih tečajev, neposrednega trženja (pošiljanja ponudb in vabil na dogodke, telefonske prodaje, telefonskega in elektronskega anketiranja) ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam.


Dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov

Prijavitelji na tečaje z izpolnjeno prijavnico in potrditvijo dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so jih navedli na prijavnici, za zgoraj opisane namene, za kar imajo vsa ustrezna pooblastila. Osebe, navedene na prijavnici, imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da popravijo ali posodobijo svoje podatke oziroma, da zahtevajo da Micero – Zavod za napredno učenje trajno ali začasno preneha uporabljati njihove osebne podatke.


Osebni podatki

Uporabnikove podatke zbiramo za potrebe poslovanja na www.tecajinemscine.com, ki so običajno omejeni na ​elektronski ​poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko in nekatere ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu www.tecajinemscine.com.

Za točnost podatkov, ki jih uporabniki vnesejo, ne odgovarjamo.


Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo na www.tecajinemscine.com, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Micero – Zavod za napredno učenje.


Vaša privolitev

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

Upravitelj spletne strani www.tecajinemscine.com, Micero – Zavod za napredno učenje, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Upravitelj Micero – Zavod za napredno učenje podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo. 

 

 

Piškotki

Spletno mesto www.tecajinemscine.com uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.


Piškotki shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh, pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev, ter omogočajo zbiranje različnih statistik in navedb spletnega uporabnika (spremljanje pogostosti obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh).


Pri Micero – Zavod za napredno učenje z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnih mest in tudi ustreznost vsebine ter oglasov, ki jih uporabnikom ponujamo na spletnih mestih.

 

 

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri